В’єтнамська туристична віза

Posted by & filed under FAQ.

В’єтнамська туристична віза

В’єтнамська туристична віза

Зазвичай, якщо Ви подаєте заявку на візу по прибутті до аеропорту терміном на 1 місяць, ми домовляємось про туристичну візу. Однак, повідомте нас, будь-ласка, якщо Вам дійсно потрібна бізнес віза, в такому випадку ми надішлемо Вам лист-підтвердження для бізнес візи. Повідомте нам, будь-ласка, на email info@vietnamvisa.co.ua, якщо Вам потрібен лист-підтвердження для бізнес візи, а ми надіслали для туристичної візи. Ми надішлемо новий лист-підтвердження без додаткової оплати.

Для візи на 3 місяці, ми автоматично надішлемо лист-підтвердження для бізнес візи, і не турбуйтеся, якщо Ви бажаєте подорожувати В’єтнамом, як турист, з бізнес візою, Ви матимете змогу без проблем подорожувати по всьому В’єтнаму.


Comments are closed.