В’єтнамська віза тип D

Posted by & filed under FAQ.

В’єтнамська віза тип D

В’єтнамська віза тип D

В’єтнамська віза типу D видається людям, які їдуть до В’єтнаму без будь-якого запрошення (організації чи окремої людини). Візи типу D дійсні протягом 15 днів, інші типи віз діють протягом 30 днів або більше.

В’єтнамська віза типу D зазвичай отримується по прибутті до В’єтнаму у термінових випадках, якщо не було можливості звернутися до посольства чи консульства В’єтнаму для подачі заявки.

В’єтнамська віза типу D також видається посольством людям, які хочуть відвідати В’єтнам, але не мають запрошення.


Related Posts

В’єтнамська бізнес віза

В’єтнамська бізнес віза

On

Якщо Ви бажаєте працювати або займатися бізнесом у В’єтнамі, Вам необхідно подавати заявку на бізнес… more →

В’єтнамська віза транзит

В’єтнамська віза транзит

On

В основному, в’єтнамська віза не вимагається, якщо Ви проїжджаєте транзитом через в’єтнамський аеропорт  і Вам… more →

Comments are closed.